İstanbulspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun yedinci haftasında İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

İstanbulspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler
17 Eylül 2022 - 00:00 - Güncelleme: 17 Eylül 2022 - 00:20
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun yedinci haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Zorbay Küçük yönetecek.

İstanbulspor-Beşiktaş Muhtemel 11'ler

İstanbulspor: Jensen, Okan, Mehmet, Duhan, Oğuzhan, Melih, Muammer, Ali, Topalli, Ethemi, İbrahim

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Saiss, Necip, Masuaku, Salih, Fernandes, Berkay, Muleka, N'Koudou, Weghorst

Zirveyi kaptırdı

Geçen sezonu 2 kez teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan ve ligi Valerien Ismael ile bitiren Beşiktaş, yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Fransız teknik direktör ile yoluna devam eden siyah-beyazlılarda yeni bir hücum ve savunma hattı kurulduğunu söyleyebiliriz. Orta sahadaki sakatlıklar ve ayrılıkların nasıl telafi edeceği ise merak konusu olmuştu. Kayserispor karşısında zorluk yaşayan Beşiktaş'ta Ghezzal son dakikalarda sahne aldı ve takımına çok önemli bir galibiyeti getirdi. İkinci hafta oynanan maçta ise ilginç bir senaryo ortaya çıktı. Alanya'da 3-0 öne geçmeyi başaran siyah-beyazlılar, 10 kişi kaldı ve kalesinde tam 3 gol görerek 1 puana razı oldu. 

Bu demoralize duruma rağmen sonraki hafta Karagümrük karşısında Alanya'da olduğu gibi çok hızlı başladılar ve bu sefer hata yapmadan sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldılar. Sonrasında Sivasspor'u çok üstün oyunla 3-1 mağlup ettiler ve Ankaragücü'nü de zor da olsa deplasmanda 3-2 devirerek liderliklerini sürdürdüler. Ancak Başakşehir'e kendi evlerinde 1-0 kaybederek zirvedeki yerlerini kaybettiler.

Beşiktaş 6-2 önde

İstanbulspor ile Beşiktaş arasında oynanan son 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 6 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. İstanbulspor ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldılar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum