İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri

Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki Fenerbahçe - Alanyaspor, Kayserispor - Beşiktaş ve Trabzonspor - Hatayspor maçı iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri
11 Şubat 2024 - 11:26
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki 3 karşılaşmayla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin de çok düşük bir ihtimal olduğunu belirtti. İşte Altan Tanrıkulu'nun Fenerbahçe - Alanyaspor, Kayserispor - Beşiktaş ve Trabzonspor - Hatayspor maçı iddaa tahminleri;
 
Fenerbahçe - Alanyaspor
Son haftalarda eskisi kadar gol bulamasa da savunma güvenliği ve kaliteli gol ayaklarıyla sonuca giden Fenerbahçe şampiyonluk yolunda Alanyaspor'u devirmek istiyor.. Geçtiğimiz sezonlardaki görüntüsünden hayli uzak kalan konuk ekibin bu maçtan puan çıkartması oldukça zor.
Tahminim: 1
 
Kayserispor - Beşiktaş
Geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u deplasmanda yenerek eleyen Beşiktaş transferi son gününde de taraftarını mutlu eden isimleri kadrosuna kattı.. Kayserispor ise sezonun ikinci yarısında hızla aşağı iniyor.. Konuk ekibin galibiyete yakın olduğu maçta Beiktaş4ın en büyük dezavantajı dağınık savunma görüntüsü..
Tahminim: 2
 
Trabzonspor - Hatayspor
Haftanın tahmini en güç maçlarından biri.. Trabzonspor sahasında kötü ve çok stresli oynuyor.. ara transferde kadrosunu güçlendiren Hatayspor ise büyük maçlarda sürpriz sonuçlara imza atıyor.. Gençlerbirliği karşısında 120 dakikalık kupa sınavı veren Trabzonspor kadar, Başakşehir karşısında penaltılarla elenen Hatayspor da maça yorgun çıkacak.. Gollü beraberlik veya ev sahibi galibiyetinin olabileceği bir maç..
Tahminim: 0 / 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum