İşte Aykut Kocaman'ın jokeri

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu bu akşamki Sturm Graz maçının ikinci yarısında sahaya sürmeyi planladığı Miroslav Stoch'tan en iyi yaptığı şeyi yine yapmasını istedi.

İşte Aykut Kocaman'ın jokeri
27 Temmuz 2017 - 15:04 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 15:25

Bu akşam 20:00'de sezonun ilk resmi maçında Sturm Graz ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı.

Aykut Kocaman ilk onbirde görev vereceğini açıkladığı genç Ahmethan Köse'yi özel olarak maça hazırlarken karşılaşmanın seyrine göre oyuna sokacağı oyuncalara da son taktikleri verdi.

UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turu ilk maçında sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak isteyen Aykut Kocaman Monaco ile İsviçre'de oynadıkları son hazırlık maçında 25 dakika süre alan ve çok iyi bir performans göstererek takımın beraberlik golünü atan Miroslav Stoch'u yine ikinci yarıda görevlendirmeye hazırlanıyor.

Slovak oyuncudan süre aldığı anlarda kaleye şut çekmesini isteyen Kocaman onbiri de belirlemiş durumda.

Kameni - Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef, Mehmet Ekici - Dirar, Ahmethan, Valbuena onbiriyle sahaya çıkmayı planlayan tecrübeli teknik adam Stoch'la birlikte Volkan Demirel, Aatıf, Alper, Salih, Ozan, İsmail Köybaşı, Şener gibi önemli oyuncuları yedek kulübesinde oturtması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye 2010-11 sezonu başında Chelsea'den transfer olan Miroslav Stoch geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Grasshoppers'a 3, Zorya'ya 1 gol kaydetmişti.

Öte yandan sarı-lacivertli ekibin Sturm Graz maçları için UEFA'ya bildirdiği kadro, şu isimlerden oluşmuştu:

Kaleci: Volkan Demirel, Carlos Kameni, Erten Ersu.

Savunma: Mauricio Isla, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel.

Orta saha: Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Ahmethan Köse, Salih Uçan, Oğuz Kağan Güçtekin, Josef de Souza, Aatif Chahechouhe, Miroslav Stoch.

Forvet: Robin van Persie 

Buna karşın Fenerbahçe sakatlıkları nedeniyle Simon Kjaer ve Robin van Persie'yi maç kafilesine dahil etmemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum