İşte Burak Yılmaz'ın, Arda Turan - Berkay olayı hakkındaki ifadesi

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden Arda Turan-Berkay Şahin kavgası sırasında olay yerinde bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı.

İşte Burak Yılmaz'ın, Arda Turan - Berkay olayı hakkındaki ifadesi
14 Ekim 2018 - 23:02 - Güncelleme: 16 Ekim 2018 - 18:21

Günlerdir Türkiye'nin gündemini oluşturan Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in kavgasına tanık olan Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz'ın olayla ilgili ifadesi ortaya çıktı. Burak, Berkay'ın korumalarına "Silahımı getirin" talimatı verdiğini söyledi.

TRT Haber'in haberine göre, her şeyin ortaya çıkacağını söyleyen milli futbolcu, "Arda Turan sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm. Güvenlik kamerası varsa her şey ortaya çıkacak" yorumunu yaptı.

"Berkay korumalarından silahını istedi"

Trabzonsporlu golcü futbolcu, daha önce tanıştığı şarkıcı Berkay'ın dışarıdaki korumalarına "Silahımı getirin" talimatı verdiğini öne sürdü.

Bu gelişme sonrası tekrar mekana girdiğini belirten Burak, olayların daha fazla büyümemesi için arkadaşı Arda'yı oradan uzaklaştırdığını da sözlerine ekledi..

"Sözlü taciz" iddiasıyla milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında kavga çıkmış, burnu kırılan Berkay'ın gittiği hastanede Arda Turan'ın silahla ateş ettiği iddia edilmişti.

Berkay Şahin daha sonraki günlerde, Arda Turan'dan şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum