İşte Emenike'nin mutluluğunun sırrı

Kasımpaşa'yı 5-1 yenerek Süper Lig'de sezonun ilk galibiyetini alan Fenerbahçe'de sahanın yıldızı 1 gol atıp 2 asist yapan Emenike'ydi

İşte Emenike'nin mutluluğunun sırrı
20 Eylül 2016 - 09:00

Kasımpaşa'yı 5-1 yenerek Süper Lig'de sezonun ilk galibiyetini alan Fenerbahçe'de sahanın yıldızı 1 gol atıp 2 asist yapan Emenike'ydi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Emmanuel Emenike ilk olarak Fenerbahçe’ye döndüğü için mutlu olduğunu söylemişti. Moussa Sow’un da dönmüş olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Emenike, kendi performansıyla ilgili, “Performansım fena değildi ama hala en iyi performansım değil. En iyi performansım gelecek, henüz gelmedi. Güzel bir galibiyet aldık. Mutluyum bu galibiyetten dolayı” ifadesini kullanmıştı.

NİJERYA GÜZELİYLE EVLENİYOR

Son zamanlarda yüzünün daha fazla gülüyor olmasıyla ilgiliyse, “Yaşımız ilerledikçe hayat tecrübemiz artıyor. Hayata dair daha fazla şey öğreniyoruz. Ben de tecrübemle beraber daha fazla gülmeye karar verdim. Çünkü hayat güzel, ben de bu yüzden gülümsüyorum” diye konuştu.

Oysa Emenike'nin mutluluğunda güzel bir gelişmenin de rolü büyüktü. Emenike,  hayatını 2014 Nijerya güzeli Iheoma Nnadi ile birleştirmeye hazırlanıyor. 

Emenike, bundan önce 2013 Nijerya güzeli ile birlikte olan ve evlilik planları yapmıştı. Bu hayali sevgilisi Ezinne Akudo Anyaoha'dan ayrılınca suya düşmüştü. Emenike, yeni sevgilisi ile evleneceğini sosyal medya hesabından müjdeledi.