İşte Fenerbahçe'de serbest kalan yıldızlar

Sarı-lacivertlilerde, kaptan Volkan Demirel’in yanı sıra Hasan Ali Kaldırım, kiralık futbolcular Fabiano, Lens, Sow ve Karavaiev'in sözleşmeleri sona erdi.

İşte Fenerbahçe'de serbest kalan yıldızlar
04 Haziran 2017 - 16:24

Süper Lig'de bu sezon taraftarının beklentilerine cevap veremeyen Fenerbahçe’de yeni sezon için transfer çalışmaları hızla sürerken, sözleşmesi biten 6 futbolcu serbest kaldı.

Takım kaptanı Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım'la sözleşme yenilemek için halen süren görüşmelerin kısa sürede sonlanması bekleniyor.

LENS İÇİN GÖRÜŞME YARIN

Bu sezon kiralık olarak forma giyen Lens'le yeni sezonda devam etmek isteyen Fenerbahçe, yarın oyuncu ve kulübü Sunderland'le görüşmede bulunacak. Hollandalı oyuncunun durumunun bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

Sezon başında El Ain'den kiralanan Moussa Sow'un yüksek maliyeti ise sıkıntı yaratıyor. Kulübün “Bonservisini al da gel” dediği yıldız golcünün durumu da henüz belli değil.

Sakatlanarak sezonu kapatan ve ülkesi Brezilya’ya sezon bitmeden giden kaleci Fabiano ile Ukraynalı kanat oyuncusu Karavaiev'le yola devam etmeme kararını alan yönetim, bu futbolcuların yerine girişimlerini halen sürdürüyor.

ADVOCAAT DA VEDA ETTİ

Bu arada aylar öncesinden sarı-lacivertli kulüple yollarını ayıracağını açıklayan teknik direktörü Dick Advocaat, Adanaspor karşılaşması ile kulübe veda etti.

Sözleşmesi sona eren deneyimli hoca bundan böyle Hollanda Milli Takımı'nda görev alacak.

Sarı Kanarya, Advocaat döneminde Süper Lig'de 34, Türkiye Kupası'nda 11, Avrupa Ligi'nde ise 10 maç olmak üzere 55 karşılaşmaya çıktı.

Bu müsabakalarda Fenerbahçe, 30 galibiyet, 16 beraberlik alırken, 9 kez de sahadan yenik ayrıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum