İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü

Yeni yılda forvet bölgesinde sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray, İsrailli golcü Shon Weissman'i gündemine aldı.

İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü
16 Temmuz 2020 - 08:32

Galatasaray sezona Radamel Falcao, Florin Andone ve Adem Büyük rotasyonu ile girdi. Burada en çok bel bağlanan isim ise Kolombiya'nın dünyaca ünlü yıldızı Falcao olmuştu ancak güvenilen dağlara kar yağdı.

Bu sezon tam 20 maç kaçıran, Şampiyonlar Ligi ve derbilerin çoğunda forma giyemeyen Falcao'nun yokluğunda Andone de sakatlık yaşadı. Adem Büyük 7 gollük katkı verse de Galatasaray gelecek sezon için bu bölgede hata yapmak istemiyor. Bunun için de hem devamlılığı olan hem de gol yollarında etkili birini arayan cimbom, o ismi buldu: Shon Weissman.

Fatih Terim de onay verdi

Galatasaray'ın kanca attığı Shon Weissman için scout ekibinden rapor istendi. Olumlu rapor geldi. Fatih Terim'in de onay vermesi üzerine sarı-kırmızılı yönetim 24 yaşındaki golcünün menajeri ile temasa geçildi.

Wolfsberger'de bu sezon yıldızı parlayan ve tam bir ceza sahası golcüsü olan Shon Weissman ile Celtic de yakından ilgileniyor. Cimbom yüksek bir rakama çıkmadan bu transferi noktalamayı hedefliyor.

Galatasaray forvet transferini sadece Shon ile tamamlamayacak. Ali Yavuz Kol ve Adem Büyük de rotasyonda olacak. Mbaye Diagne'nin durumuna göre bir isim daha gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum