İşte günün kaçırılmayacak 4 maçı

La Liga, Premier League ve Serie A'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içini heyecanlı hale getirecek günün en önemli 4 maçı ve detayları sizlerle...

İşte günün kaçırılmayacak 4 maçı
30 Haziran 2020 - 10:54

Futbolda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Hafta arasında olmamıza rağmen La Liga, Serie A ve Premier League'de kritik maçlar var. Biz de günün en önemli 4 maçını ve detaylarını derledik.

20:30 / Mallorca-Celta Vigo

Mallorca için son şans, Celta Vigo için de kabusun bitebileceği bir maç diyebiliriz. Ligde 17. sırada yer alan Celta Vigo'nun 34 puanı bulunuyor. Mallorca ise 26 puanla 18. sırada. Aradaki puan farkı 8 ve son 6 haftanın içerisindeyiz. Ev sahibi ekibin ligde kalma adına umutlanması için bu mücadeleyi kazanmaktan başka çaresi yok. Celta Vigo ise bir galibiyetle sezonun geri kalanını çok daha rahat geçirebilir. Bu mücadele Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Mallorca: Reina, Valjent, Railo, Sedlar, Sevilia, Rodriguez, Pozo, Mohammed, Junior, Kubo, Hernandez

Celta Vigo: Blanco, Aidoo, Araujo, Saenz, Mendez, Suarez, Vazquez, Okay, Rodriganez, Aspas, Smolov

22:15 / Brighton-Manchester United

Koronavirüs arasından 2 maçta 6 puanla dönen Manchester United, ilk 4 yarışı için umutlanmaya başladı. Chelsea'nin yalnızca 5 puan gerisinde olan Solskjaer'in öğrencilerinin bu farkı kapatmak için önlerinde 7 maç, yani 21 puan var. İlk engelleri ise Brighton deplasmanı olacak. Bu karşılaşma S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Brighton: Ryan, Lamptey, Webster, Dunk, Burn, Bissouma, Stephens, Mooy, Allister, Maupay, Connolly

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Pogba, Matic, Greenwood, Fernandes, Rashford, Martial

22:45 / Genoa-Juventus

Juventus adım adım şampiyonluğa ilerliyor. Korona arası sonrası ligde kayıp yaşamayan Juventus, Lazio'nun Atalanta deplasmanında aldığı yenilgi sonrası rahatladı. Elbette 4 puan büyük bir fark değil ancak bu haftaları en iyi oynayan Juventus'un hata yapması sürpriz olacaktır. Peki bu sürpriz Genoa ile başlayabilir mi? Neden olmasın... Ev sahibi ekibinin de küme düşme hattından kurtulmak için mutlak puanlara ihtiyacı var. Bu kritik karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Genoa: Perin, Romero, Soumaoro, Zapata, Behrami, Sturaro, Biraschi, Barreca, Falque, Destro, Pinamonti

Juventus: Szczesny, Cuadrado, Ligt, Bonucci, Matuidi, Bentancur, Pjanic, Rabiot, Bernardeschi, Ronaldo, Dybala

23:00/ Barcelona-Atletico Madrid

Koronavirüs arasından en çok etkilenen kulüplerden biri de şüphesiz Barcelona oldu. Bu süreçteki 5 maçta 4 puan kaybeden ve liderlik koltuğunu Real Madrid'e kaptıran Barcelona'nın konuğu Atletico Madrid olacak. Madrid ekibi ise tam aksine 5 karşılaşmada 13 puan toplayarak ciddi bir çıkış yakaladı. Bu dev maç Smart Spor'dan izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Barcelona: Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Alba, Vidal, Rakitic, Puig, Messi, Fati, Suarez

Atletico Madrid: Oblak, Trippier, Savic, Gimenez, Lodi, Correa, Thomas, Saul, Koke, Morata, Felix

YORUMLAR

  • 0 Yorum