İşte Nelsson için ödenecek bonservis...

G.Saray, Danimarkalı futbolcuda önemli yol kat etti... Kopenhag forması giyen Nelsson için 5.5-6 milyon Euro önerildi. Rakam ve ödeme takviminde anlaşma yakın.

İşte Nelsson için ödenecek bonservis...
08 Ağustos 2021 - 09:47
Kadrosuna stoper takviyesi yapacak Galatasaray, Kopenhag forması giyen Victor Nelsson’un transferi için önemli yol kat etti.

22 yaşındaki oyuncu için 7 milyon Euro bonservis istendi. Aslan ise 5.5-6 milyon Euro bandında bir rakam önerirken, transfer süreci olumlu ilerliyor. G.Saray, Nelsson için Kopenhag’a bonservis ödemesini Cicaldau’da olduğu gibi 2-3 yıla yayarak yapacak. Kopenhag’ın bu formüle onay vermesi halinde ise Nelsson’un imza atmaya hazır olduğu ortaya çıktı. Ödeme takvimi ve rakamda anlaşma durumunun yakın olduğu ve 22 yaşındaki stoperin gelecek hafta İstanbul’a gelebileceği öğrenildi.

Gedson için iyi haber

Ayrıca Benfica’dan istediği yanıtı alamayan ve Gedson Fernandes için beklemeye geçen Galatasaray’a umut ettiği haberler gelmeye başladı. Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Gedson Fernandes’e Devler Ligi’nde şans vermedi! Hafta içinde Spartak Moskova ile oynanan maçta oyuncuya süre vermeyen, ligdeki Moreirense karşılaşmasında da 83’te oyuna sokan Benfica ile yeniden bir görüşme yapılacağı ifade edildi.(Hürriyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum