İşte Phillip Cocu'nun sözleşme fesih şartları

Taraftarın ve medyanın büyük baskısının ardından Başkan Koç'un da desteğini kaybeden Hollandalı teknik adamla yolların ayrılması bekleniyor. Hatta Başkan Ali Koç'un dün geceki skorun ardından Hollandalı teknik adamdan istifasını istediği haberleri bile bugün medyada yer aldı.

İşte Phillip Cocu'nun sözleşme fesih şartları
01 Ekim 2018 - 11:40 - Güncelleme: 01 Ekim 2018 - 16:51

Rize'de alınan ağır yenilgi Fenerbahçe'de bardağı taşıran son damla oldu. Başkan Ali Koç ve yöneticiler Spartak trnava maçı öncesi iyice güven kaybeden Phillip Cocu hakkında bir karar alacaklar.. Taraftarın ve medyanın büyük baskısının ardından Başkan Koç'un da desteğini kaybeden Hollandalı teknik adamla yolların ayrılması bekleniyor. Hatta Başkan Ali Koç'un dün geceki skorun ardından Hollandalı teknik adamdan istifasını istediği haberleri bile bugün medyada yer aldı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Phillip Cocu'nun görev başında kalıp kalmayacağı da merak konusu oldu. Eğer Hollandalı çalıştırıcı istifa etmezse gönderilmesi halinde aşağıdaki tazminat maddeleri gündeme gelecek.

İŞTE PHILLIP COCU'NUN SÖZLEŞME FESIH ŞARTLARI

Fesih tarihinden itibaren 1 yıllık maaşını tam olarak alır.

Kontratın 3. yılında fesih olursa kalan ayların maaşını alır.

Sezon içinde fesih olursa hak edilmiş tüm bonusları alır.

Sezon içinde fesih olur ve Fenerbahçe o sezonu şampiyon tamamlarsa, sezon sonuna kadar hakedilecek olan tüm bonusları alır.

Sezon içinde fesih olur ve Fenerbahçe sezonu liderin en fazla 8 puan gerisinde tamamlarsa sezon sonuna kadar hak edilecek olan tüm bonuslarını alır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum