İşte Pisa'nın Morutan kararı!

Galatasaray'dan kiralık olarak Pisa'da forma giyen Morutan için İtalyan basınında transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

İşte Pisa'nın Morutan kararı!
24 Nisan 2023 - 12:14
Serie B ekiplerinden Pisa'da forma giyen Morutan'ın gelecek sezon Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği konusundaki beliriszlik devam ederken İtalyan basınında yeni iddialar geldi.

İtalyan gazeteci Nico Schira, Galatasaray'dan kiralık olarak Pisa'da forma giyen Olimpiu Morutan ile ilgili dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Serie B'de mücadele eden Pisa'nın Morutan'ın bonservisini almak istediğini belirtirken, ''Menajeri Becali ve oyuncuyu satmak için 5.5 milyon Euro isteyen Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor. Pisa, 31 Mayıs'ta satın alma opsiyonunu kullanabilir'' ifadelerini kullandı.

İtalyan basınına yansıyan bir diğer haberde ise Serie B'de mücadele eden Parma'nın da Morutan ile ilgilendiği belirtildi. Kadrosunda Rumen oyuncu Dennis Man'ı da bulunduran Parma'nın sezon sonu 23 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için Sarı Kırmızılı ekiple temas kurabileceği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum