İşte Sneijder'in yeni takımı

33 yaşındaki Hollandalı yıldızın bu akşam Ligue 1'in güçlü takımına transferinin açıklanacağı belirtiliyor.

İşte Sneijder'in yeni takımı
06 Ağustos 2017 - 16:24 - Güncelleme: 06 Ağustos 2017 - 16:34

Galatasaray'la karşılıklı anlaşarak bonservisini alan ve Türkiye'den ayrılan Wesley Sneijder'in yeni takımı belli oldu.

Igor Tudor'un olumsuz rapor verdiği, Galatasaray Yönetimi'nin de maliyetini pahalı bulduğu Sneijder Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'de yoluna devam edecek.

Fransız basınında yer alan haberlere göre 33 yaşındaki futbolcunun transferinin bugün resmen açıklanacağı ifade ediliyor. Sneijder'in Nice'e vardığı ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor.

Hollandalı yıldızın, Galatasaray'dan ayrılma sürecinde İtalyan ekibi Sampdoria ve Amerikan MLS Ligi takımlarından LA Galaxy'yle görüştüğü öne sürülmüştü.

Galatasaray Kulübü de yapılan son görüşmede Sneijder'in sözleşmesine "Türkiye'den herhangi bir kulübe giderse 20 milyon euro tazminat öder" maddesi koydurtmuştu.

Bir ara Fenerbahçe ve Başakşehir'in de gündeminde olan Sneijder bu tazminat maddesi yüzünden Türkiye'de bir takımda oynama şansını kaybetmişti. 

Bilindiği gibi Galatasaray sezon başında oyun kurucu pozisyonu için Nice'ten Belhanda'yı 8 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

2001 yılında profesyonel kariyerine Ajax'ta başlayan Wesley Sneijder şimdiye kadar 7 sezon Ajax, 3 sezon Real Madrid, 4 sezon Inter ve 5 sezon da Galatasaray'da forma giydi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum