İşte Soldado'nun bonservisi

32 yaşındaki İspanyol golcünün bonservisi için Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis için çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Soldado'nun bonservisine Fanatik Gazetesi ulaştı.

İşte Soldado'nun bonservisi
10 Ağustos 2017 - 09:57 - Güncelleme: 10 Ağustos 2017 - 22:01

Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Villareal'in santrforu Roberto Soldado'yla anlaşma sağladı ve yıldız oyuncu dün gece İstanbul'a geldi.

Uzun süredir Bacca, Batshuayi, Gignac, Babacar, Bony gibi isimlerle adı anılan sarı-lacivertli ekip Villareal'in golcüsüyle anlaşma sağladı. Mahmut Uslu ve Hasan Çetinkaya'nın İspanya'da bir araya geldiği Soldado dün 22:00 sularında eşiyle birlikte İstanbul'a geldi.

Öte yandan Fransız L'Equipe Gazetesi dün  Fenerbahçe'nin Soldado için 10 milyon euro bonservis bedeli ödediğini iddia etti. 

Ancak Fenerbahçe'nin 2+1 yıllık sözleşme yapacağı Soldado için 5 milyon bonservis ödeneceği öğrenildi.

Fanatik Gazetesi'nden Hakan Ateşler'in haberine göre, Beşiktaş da Soldado'ya bir süre önce 1 yılı opsiyonlu 2 yıl ve yıllık 3 milyon euroluk kontrat önerdi.

Dün gece İstanbul'a gelen Soldado Atatürk Havaalanı'nda açıklamalar yaptı. İspanyol oyuncunun sözleri şöyle:

REAL MADRİD GÜNLERİ.. MEHMET TOPAL, NEGREDO,FEGHOULI, MANUEL FERNANDES'LE BİRLİKTE GEÇEN YILLAR, BEŞİKTAŞ, BURSASPOR MAÇLARI, AİLE YAŞAMI.. TÜM YÖNLERİYLE ROBERTO SOLDADO.. Tıklayınız..


YORUMLAR

  • 0 Yorum