'İstediğim oyuncular var'

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'İstediğim oyuncular var'
31 Ocak 2021 - 21:47
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Avcı, "Üçüncü maç, sekizinci gün. Özellikle Ankara Gençlerbirliği deplasmanı, kupa finali ligin en yetenekli takımı Başakşehir ile, ligin en iyi en hücumcu takımı Beşiktaş'a karşı. Beraber oynayıp kazanarak çıkmak önemliydi." dedi.

'Oyuncularda kaygı var'

Avcı sözlerini "İyi bir takımım var, daha iyi yapmaya başlıyorum. Oyuncularda bu kaygı var. Abdülkadir Parmak bu toprağın oyuncusu. Sorumluluk aldı. Ben istersen perşembe oyna demiştim. Belki oynamasaydı kazanamazdık." ifadeleriyle sürdürdü.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren tecrübeli teknik adam, "24 saatten biraz daha fazla vakit var. 1-2 oyuncuyla ilgili son dakika çalışmaları var. Nokta işler yaptık şu ana kadar. Başkana ve yönetime çok teşekkürler. Berat, Bakasetas, Yunus. 1-2 tane daha istediğim oyuncular var. Buradan çıkınca onun çalışmaları var. İyi bir takımı, çok daha iyi bir takım yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum