İtalya, Mauro Icardi'yi konuşuyor

Galatasaray, üst üste aldığı Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleri ile dikkat çekerken özellikle Mauro Icardi'nin performansı Avrupa basınının da gözünden kaçmadı.

İtalya, Mauro Icardi'yi konuşuyor
14 Kasım 2022 - 11:46
Galatasaray’ın Medipol Başakşehir deplasmanındaki 7-0’lık galibiyeti Avrupa medyasında da geniş yankı uyandırdı. Özellikle Mauro Icardi ve Dries Mertens gibi yıldızların öne çıkması dikkatlerden kaçmadı. 

İtalyan basınında “Icardi ve Mertens Türkiye’yi fethediyor’ başlıkları kullanıldı. Çizme’de ayrıca Inter’in eski futbolcusunun, Kerem Aktürkoğlu’na topuk pasıyla yaptığı asist de çok konuşuldu. Klas gol pası için ‘Icardi beklenmedik ve muhteşem bir şey yaptı. Wanda Nara da yere göğe sığdıramadı” denildi.

"Türkiye'de Icardi çılgınlığı"

Portekiz basını zaferi Jorge Jesus üzerinden gördü. Fenerbahçe’nin hocasına “Jesus dikkatli ol. Galatasaray bir iddialı takımı daha yendi” sözleriyle seslenildi. Belçika basınında “Galatasaray, Başakşehir’i bozguna uğratırken Mertens de pay sahibiydi” yorumu yapıldı. Icardi, ülkesinde başlıklara çıkarıldı. Arjantin’de “Galatasaray’ın zaferinde Icardi şov yaptı. Bir gol, iki asistle maça damga vurdu. Türkiye’de Icardi çılgınlığı: Golleri ve asistlerine devam ediyor” satırlarına yer verildi. (Skorer)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum