İtalyan devi peşine düştü!

Galatasaray'da son iki sezonun vazgeçilmezlerinden olan Abdülkerim Bardakcı'ya İtalyan devi AC Milan talip oldu.

İtalyan devi peşine düştü!
16 Ocak 2024 - 18:39
Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı için İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

İtalyan basınında yer alan habere göre AC Milan, Abdülkerim Bardakcı ile yakından ilgileniyor. Haberde başarılı savunmacı ile ilgilenen başka takımlar da olduğu ve Galatasaray'ın transfere onay vermesi için yaklaşık 20 milyon euroluk bonservis bedeli istediği belirtildi.

Bir diğer aday Buongiorno

İtalyan basınına göre devre arasında kadrosuna bir stoper takviyesi yapmak isteyen AC Milan, Abdülkerim Bardakcı'nın yanı sıra Torino'da forma giyen Alessandro Buongiorno ile de ilgileniyor.

Galatasaray'da bu sezon 30 maça çıkan Abdülkerim Bardakcı, 4 kez gol sevinci yaşadı. Milli stoperin Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

''Tepeden tırnağa futbolcu''

Socrates Dergi yorumcularından Emre Özcan ve Erman Yaşar, Galatasaray'ın Manchester United'ı Old Trafford'da 3-2 yendiği maçın ardından Abdülkerim Bardakcı'nın başarılı performansını dikkat çekici ifadelerle yorumlamıştı.

Emre Özcan, başarılı stoperle ilgili ''Tepeden tırnağa futbolcu. Ayak var, core kuvvetli, topla çıkma var, duran toptan gol var. United'lı birçok oyuncuyla omuz omuza girdi ve yıkılmadı. Şampiyonlar Ligi için savunmacılığı standardın epey üzerinde. Eksiksiz bir oyuncu'' ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum