İtalyan devi scout gönderdi

Galatasaray’da formayı yeniden almasıyla başarılı performansını sürdüren Victor Nelsson’a Serie A ekibi Napoli talip oldu. İtalyan ekibin scoutları yıldız oyuncuyu yakından takip ediyor.

İtalyan devi scout gönderdi
28 Mart 2024 - 12:01

Süper Lig'de bu sezon da şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan lig yarışını sürdüren sarı kırmızılılar, bir yandan da gelecek sezon çalışmalarına da devam ediyor. Uzun zamandır stoper arayan İtalyan ekibi Napoli, Davinson Sanchez için Galatasaray maçlarına scoutlar gönderdi. Ancak Sanchez'in sakat olduğu dönemde forma giyen Nelsson performansıyla dikkat çekti.

Tüm bu gelişmeler sonrası Napoli'nin Victor Nelsson'a talip olma nedeni ortaya çıktı.

Maaşlar arasındaki farkı da değerlendiren Napoli, Nelsson'a teklif yapma kararı aldı. Sanchez'in 3.2 milyon Euro kazandığı sarı-kırmızılı kulüpte, Danimarkalı oyuncu 1.3 milyon euro alıyor.

Ülke basınına konuşmuştu

Victor Nelsson geçtiğimiz günlerde Galatasaray'daki geleceği ve Napoli'nin ilgisiyle alakalı olarak Danimarka basınına açıklamalarda bulunmuştu.

Milli takımdan döndüğümde kazanmamız gereken bir şampiyonluk ve bir Süper Kupa var. Bu yüzden buna odaklanacağım" diyen Nelsson, transfer iddialarıyla ilgili şunları kaydetmişti:

"Çok fazla söylenti olduğunu söyleyebilirim, ister ben olayım ister başka oyuncular olsun. Bunun sıkıcı bir cevap olduğunu biliyorum ama mümkün olduğunca şu anda bulunduğum yere odaklanmaya çalışıyorum."

"İster milli takım ister Galatasaray olsun, mümkün olduğunca önümdekilere odaklanmaya çalışıyorum. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz. Ama şu anda Galatasaray'da mutluyum."


YORUMLAR

  • 0 Yorum