İtalyan golcü Fenerbahçe'nin listesinde

Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarına da başlarken, durumu belirsiz olan Enner Valencia'nın alternatifi olarak listeye Andrea Belotti alındı.

İtalyan golcü Fenerbahçe'nin listesinde
12 Mayıs 2023 - 02:11
Yeni sezonda Enner Valencia ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de alternatif isimler belirlenmeye başladı. Forvet arayışlarına başlayan sarı-lacivertlilere Andrea Belotti gündeme geldi.

Geçen sezon uzun bir süre Galatasaray'ın listesinde olduğu bilinen İtalyan oyuncunun Roma'dan ayrılması bekleniyor. Umduğu ortamı bulamayan Belotti'nin hayal kırıklığı yaşadığı ve bu nedenle kalmayı istemediği öğrenildi.

Transfere sıcak bakıyor

Portekizli antrenörü Jose Mourinho tarafından düşünülmeyen milli golcünün Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Roma ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belotti'nin kulübün istemesi halinde 2 yıllık opsiyon süresi devreye girecek.

Roma'da kalmaya sıcak bakmayan 29 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe'den teklif aldığı iddia ediliyor.Valencia, Joao Pedro ve Batshuayi'ye alternatif arayan yönetimin Belotti için tüm şartları zorlayacağı aktarıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum