'İyi bir takım kuracağız, kimse merak etmesin'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor maçının ardından konuştu.

'İyi bir takım kuracağız, kimse merak etmesin'
25 Temmuz 2020 - 00:04
Süper Lig'in son haftasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından gelecek sezon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Terim, "İlk yarı iyi oynamadık ama ikinci yarı oyuncu değiştirmeden, oyunu değiştirdik. 2-1 öne geçtikten sonra sıkıntı çekmeden pozisyon bulduk. Son saniyede herkesin ortaklaşa hatasıyla, bu sene illa bir şey olacak" dedi.

'Rize'de biz de kırıldık'

Fatih Terim, Muslera'nın sakatlığı sonrasında kırılma yaşadıklarını itiraf ederken "Bu sene için bizi mazur
görsünler. Pandemi sonrası başımıza gelmeyen kalmadı. Allah beterinden saklasın, buna da şükür. İlk iki maçta bize gereği yapıldı, halledildi. Rize'de Muslera'nın 15. dakikada ayağının kırılmasıyla biz de kırıldık." şeklinde konuştu.

'Fırsat transferleri olacak'

Gelecek sezon çalışmaları hakkında da bilgi veren Terim, "Galatasaray kan değişimi noktasındadır. Bazı arkadaşlarla vedalaşacağız. Bu mali ortamda, bu rakamları veremeyiz. Her şeye rağmen iyi bir takım kuracağız, kimse merak etmesin. Bazı isimler gidecek, gençler gelecek, fırsat transferleri olacak. Bazı kulüplerin borcu yok, onlar adına mutluyum. Ama böyle gidemez, Galatasaray için en iyisini yapmalıyız. Kim alınırsa alınsın, 'Mutlaka bildikleri var' desinler. Biz söz verdik, buradayız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum