İzlanda'da Milliler'e büyük ayıp

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu'ndaki 4. maç için İzlanda'ya giden Milli Takım, alışagelmişin dışında bir uygulamayla karşılaştı. Burak Yılmaz, havalimanında 3 saat bekletildiklerini açıklarken Emre Belözoğlu da "İçeride fazladan bir arama yapıldı, bekletildik. Gerildik. Gerek yoktu" yorumunu yaptı.

İzlanda'da Milliler'e büyük ayıp
10 Haziran 2019 - 00:41 - Güncelleme: 10 Haziran 2019 - 00:57

EURO 2020 Elemeleri H Grubu dördüncü maçında Salı akşamı İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Takımımız'a keyifleri kaçıran uygulama.

Maç için İzlanda'ya giden Milli Takım, alışagelmişin dışında bir uygulamayla karşılaştı.

Öğle saatlerinde Konya'dan İzlanda'ya hareket eden milliler, uzun bir yolculuğun ardından Keflavik Havalimanı'na indi.

Ancak burada İzlandalı yetkililer, Milli Takım kafilesini prosedürleri de bahane göstererek havaalanında saatlerce bekletti.

Burak Yılmaz da buna sosyal medya hesabından isyan etti. Burak, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında, "6.5 saat yolculuk yaptık, 3 saattir bekliyoruz. Bizi İzlanda'ya almıyorlar. Böyle bekliyoruz 3 saattir" ifadelerini kullandı.

Takımın bir başka tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu da konuyla ilgili olarak,"İçeride fazladan bir arama yapıldı, bekletildik. Gerildik. Gerek yoktu." dedi. Belözoğlu'nun açıklaması esnasında gazeteci olup olmadığı tam anlamıyla anlaşılamayan bir kişinin mikrofonların arasından tuvalet fırçası uzatması ise skandalın bir başka boyutu oldu.

Belözoğlu ve Türk muhabirlerin, o an fırçaya dikkat etmemesi ise çok daha büyük bir olayın yaşanmasını engelledi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir milli futbolcu, maça ev sahipliği yapacak Laugardalsvöllur Stadyumu'nda bugün basın toplantısı düzenleyecek. A milliler, basın toplantısının ardından son çalışmasını da bu statta gerçekleştirecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum