Jailson: Bu camiayı tekrar güldürmek istiyoruz

Ellerinden gelenin en iyisini yaparak kulübü içinde bulunduğu durumdan çıkarmak istediklerinden bahseden Jailson, “Taraftarlarımız bizi destekledikleri gibi aynı şekilde arkamızda olmaya devam etsinler. Bu camiayı tekrar güldürmek istiyoruz. Fenerbahçe çok büyük bir takım ve içinde bulunduğu durumu hak etmiyor.” diye konuştu.

Jailson: Bu camiayı tekrar güldürmek istiyoruz
08 Ocak 2019 - 13:46 - Güncelleme: 06 Eylül 2019 - 12:40

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson, FBTV'de yayınlanan “Kamp Günlüğü” programında Barış Yalçınsoy’un sorularını yanıtladı.


Genç futbolcu, sarı-lacivertli taraftarların hak ettiği mutluluğu ikinci yarıda verebilmek için çok çalıştıklarına vurgu yaparken futbolcular olarak birlik içinde ve son derece konsantre olduklarınının altını çizdi..

Kamp dönemini değerlendiren Brezilyalı oyuncu, “Devre arası hazırlık döneminin çok önemli bir an olduğunu düşünüyorum.  Şu anda da yeni bir hocamız var. Taraftarlarımızın hak ettiği mutluluğu ikinci yarıda verebilmek için herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ligin ikinci yarısı için hepimiz sorumluluklarımızı biliyoruz. Ligin birinci yarısında çok iyi sonuçlar alamamamıza rağmen taraftarımız her zaman arkamızdaydı. Evimizde oynadığımız maçlarda stadımızı doldurdular. Dolayısıyla şu anda onlara borçluyuz. Bütün oyuncular çok konsantre bir şekilde ellerinden gelenin en iyisini vermek için hazırlanıyor. Kesinlikle içinde olduğumuz durumu biliyoruz ve hepimiz birlik olmuş durumdayız. Lig tablosunda yukarı çıkabilmenin yolu, çok çalışmak ve birlik olmak olduğunu çok iyi biliyoruz. Birlikte çıkaracağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de olduğu için çok mutlu olduğunu belirten 23 yaşındaki Jailson sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kesinlikle ilk geldiğim andan itibaren kariyerimde verdiğim en iyi karar olduğunu düşündüm. Gerçekten çok büyük ve harika taraftarları olan bir kulüp. Dolayısıyla burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabii ki içinde bulunduğumuz durumdan ötürü hiç mutlu değilim. Gerek futbolcular gerek taraftarlar kulübü içinde bulunduğu durumdan çıkartabilmek için son derece konsantreyiz.”

Ellerinden gelenin en iyisini yaparak kulübü içinde bulunduğu durumdan çıkarmak istediklerinden bahseden Jailson, “Taraftarlarımız bizi destekledikleri gibi aynı şekilde arkamızda olmaya devam etsinler. Bu camiayı tekrar güldürmek istiyoruz. Fenerbahçe çok büyük bir takım ve içinde bulunduğu durumu hak etmiyor.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum