Jailson ne zaman sahalara dönüyor?

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 13 resmi maçta 1 golü bulunan Jailson, Ersun Yanal'ın şans vermesi halinde, bu akşamki Antalyaspor deplasmanının ardından Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Ümraniyespor'a karşı forma giyebilecek.

Jailson ne zaman sahalara dönüyor?
22 Aralık 2018 - 13:50 - Güncelleme: 24 Aralık 2018 - 10:48

Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftası'nda oynanan Galatasaray derbisi sonrası çıkan olaylar nedeniyle 8 maç ceza alan ve 5 lig, 2 de kupa maçında forma giyemeyen Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson, bu akşam oynanacak Antalyaspor maçıyla birlikte cezasını tamamlamış olacak.

Sezon başında Brezilya'nın Gremio takımından transfer edilen 23 yaşındaki Jailson Marques 7 lig ve 6 kupa karşılaşmasında görev aldıktan sonra Galatasaray derbisi sonrası çıkan olaylar nedeniyle cezalı duruma düşmüştü.

Sırasıyla ligdeki; Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor ve BB Erzurumspor maçlarıyla; Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Giresunspor'la oynanan 2 karşılaşmada forma giyemeyen Jailson'un 1 maç cezası kalmış durumda.

3 kulvardaki mücadelede önemli oyuncu

Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde Ocak ayından itibaren çok yoğun bir tempoya girecek olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal Jailson'dan önemli bir katkı bekliyor. Fizik gücü yüksek, top kapma yeteneği fazla olan Brezilyalı oyuncu Galatasaray derbisinde ortaya koyduğu futbol ve attığı golle de takdir toplamıştı.

Jailson kendi bölgesinde; Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Eljif Elmas, Oğuz Kaan, affedilmesi durumunda Ozan Tufan gibi oyuncularla forma rekabetine girecek.

Ümraniyespor maçında sahada

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 13 resmi maçta 1 golü bulunan Jailson, Ersun Yanal'ın şans vermesi halinde, Antalyaspor deplasmanının ardından Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Ümraniyespor'a karşı forma giyebilecek.

7 Eylül 1995 doğumlu Jailson'un sarı-lacivertli takımla 31 Mayıs 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum