Jarrod Bowen & Hull City ilişkisi

Premier League takımlarından West Ham United forması giyen Jarrod Bowen, yetiştiği kulüp Hull City'i unutmuyor...

Jarrod Bowen & Hull City ilişkisi
29 Eylül 2022 - 14:29 - Güncelleme: 20 Ekim 2022 - 12:35
Jarrod Bowen, şu anda West Ham United forması ile Premier League'in en çok dikkat çeken futbolcularından birisi. Piyasa değeri yaklaşık 40 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki İngiliz yıldızı birkaç sene içerisinde çok daha büyük yerlerde de görebiliriz. Bowen için her şeyin başlangıç noktası ise Hull City...

Hull City alt yapısında futbola başlayan Bowen, A takımla birlikte Championship'te 4 yıl geçirdi. Bu 4 yılda Hull tarihinin en golcü oyuncusu olmayı başardı! Hull City formasıyla maç başı 0.41 gol bulan Bowen, 54 gol ile hala Hull City tarihinin en golcü futbolcusu. Bu performansına Premier League kulüpleri kayıtsız kalamazdı tabii ve Ocak 2020'de 19 milyon euro karşılığında West Ham United'a transfer oldu.

Ancak Jarrod Bowen, Hull City'nin kendisi için ne kadar önemli olduğunu unutmuyor. Hala Hull City sevgisi hakkında konuşuyor. İngiliz yıldız, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Hull City kariyeri hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Hull City'e transfer olma hikayesi

Bowen, Hull'a geliş günleri hakkında "West Brom, beni 4 haftalık bir denemeye almıştı. 4 haftada 2 maçta oynadım. Oraya gitmek istiyordum çünkü evim Hereford'a yarım saatlik mesafedeydi. Ardından Hull City'nin kariyerimin gelişmesi için daha iyi bir tercih olacağını anladım. Bana verdiği şans nedeniyle Hull City'e her zaman minnettarım. Hull'da her sene farklı bir teknik direktörle çalıştım ama orada olmayı çok seviyordum." sözlerini kullanıyor.

West Ham'a transfer süreci

Başarılı futbolcu, Hull City'deki son günü hakkında ise şöyle konuşuyor;

"Hull City'deki son günüm çılgıncaydı. Hayatımın en çılgın ve stresli günüydü. Uyanıp antrenmana gittiğimde çok büyük bir teklif vardı ve ben henüz bunu bilmiyordum. O zaman teknik direktörümüz Grant McCann'dı ve beni antrenmanda görünce 'Senin ne işin var burada?' dedi. Şaşırmıştım. 'Senin için West Ham'dan gelen teklifi kabul ettik' dedi. Mideme ağrı girmeye başlamıştı. Sadece ben değil, tüm ailem şaşırmıştı. West Ham'daki ilk 2 hafta hala inanamıyordum. Denemeye aldılar gibi hissediyordum. İlk 2 maçım Liverpool ve Manchester City'e karşıydı. 'Oh, bu durum beni bitirebilir' diye düşündüm ama öyle olmadı."

Hull City'den çıkan Jarrod Bowen, artık Premier League'in büyük yıldızlarından birisi ve İngiltere Milli Takımı için de ciddi adaylar arasında yer alan bir yıldız. Ve nereden geldiğini unutmayıp Kaplanlar'a teşekkür etmeyi ihmal etmiyor...

YORUMLAR

  • 0 Yorum