Jeremain Lens adım adım Beşiktaş'a

Fenerbahçe’nin yüksek maliyeti nedeniyle transferinde beklemeye geçtiği Hollandalı futbolcu, Beşiktaş iddiaları sürerken resmi sosyal medya hesabından siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncularını takibe aldı.

Jeremain Lens adım adım Beşiktaş'a
31 Mayıs 2017 - 11:20 - Güncelleme: 31 Mayıs 2017 - 15:00

Fenerbahçe’de bu sezon kiralık olarak forma giyen ve sezon boyunca her fırsatta, “Bu takımda kalmak istiyorum” diyen Jeremain Lens konusundaki belirsizlik sürerken, Hollandalı futbolcu ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe yönetiminin, kulübü Sunderland ile bir süredir bonservisini almak için görüşmeler yaptığı, ancak Premier Lig ekibi yetkililerinin 7 milyon Euro’dan 5.5 milyon Euro’nun altına inmemesi nedeniyle olumlu bir aşama kaydedemediği Lens için Beşiktaş da devreye girmişti.

MALİYETİ 13 MİLYON EURO’YA ÇIKIYOR

Futbolcunun 5.5 milyon Euro tutarındaki bonservis bedelinin yanı sıra kendisine yapılacak ödemeler ve ek maliyetlerle birlikte 13 milyon Euro’ya kadar yükselen fatura nedeniyle Fenerbahçe transferde geri adım atarken Beşiktaş cephesinde sessiz bir operasyonun sürdüğü iddia ediliyor.

Bu gelişmeler sürerken, Jeremain Lens, resmi sosyal medya hesabından Beşiktaş’ın yıldız futbolcuları Atiba Hutchinson ile Ryan Babel’i takip etmeye başladı. Hollandalı oyuncu ile ilgili bu gelişme Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.


Kaynak: AMK

YORUMLAR

  • 0 Yorum