Jeremain Lens için Galatasaray iddiası

Fenerbahçe ve Beşiktaş’la görüşmelerin kesilmesinin ardından Hollandalı futbolcunun menajerin Kees Vos’un Galatasaray Kulübü’ne haber gönderdiği öne sürüldü.

Jeremain Lens için Galatasaray iddiası
19 Haziran 2017 - 17:50

Süper Lig’de geçen sezon Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen ve başarılı performansıyla sarı-lacivertli taraftarların beğenisini kazanan Jeremain Lens konusundaki belirsizlik sürerken ortaya yeni bir iddia atıldı.

Fenerbahçe’nin sezon bitmeden önce kulübü Sunderland ile temasa geçerek bonservisini almak için temaslarda bulunduğu Hollandalı futbolcu ile bir türlü anlaşma sağlanamamıştı.

BONSERVİS BEDELİ 5.5 MİLYON EURO

Premier Lig ekibi, Lens’in bonservisi için 5.5 milyon Euro’dan aşağı inmeyince sarı-lacivertliler geri adım atmıştı. Bu arada Beşiktaş da Lens için talip olmuş ancak Sunderland’in istediği yüksek bonservis bedeli siyah-beyazlıları da çekilmek zorunda bırakmıştı.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Jeremain Lens’in menajeri Kees Vos, Fenerbahçe ve Beşiktaş’la temaslar kesilince Galatasaray Kulübü’ne haber gönderdi.

KANAT OYUNCUSU ARANIYOR

Transfer için görüşme talep eden menajere henüz bir yanıt verilmedi. Bruma’nın Leipzig’e transfer olmasının ardından kanat oyuncu arayışına giren Galatasaray’ın bu transfere olumlu bakabileceği iddia edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum