Jesus'tan Serdar Dursun kararı!

Ara transfer dönemine kısa bir süre kalırken, Fenerbahçe'de de hareketlilik yaşanıyor. Jorge Jesus'la birlikte bu sezon zirveye oynayan sarı-lacivertli takımda hangi oyuncuların gideceği merak ediliyordu. Fenerbahçe'de son dönemde performansını artıran Serdar Dursun için karar verildi.

Jesus'tan Serdar Dursun kararı!
31 Aralık 2022 - 12:54
Bu sezon hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde zirveye oynayan Fenerbahçe, Jorge Jesus'la bambaşka bir kimliğe büründü. Ligde 1 puanla liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertli takımda 8 Ocak'ta sarı-kırmızılı takımı sahasında ağırlayacak.

Ferdi'ye devler talip oluyor

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğul için Avrupa devleri harekete geçmeye başladı. Son olarak Dortmund'un yetkilileri genç oyuncu için harekete geçti.

Alman ekibinin scoutları, Hatayspor maçında Fenerbahçe ve Türk milli sağ bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu izledi.

Altay için yeni iddia

Fenerbahçe forması giyen ve adı daha önce Inter, Napoli, Ajax ile anılan Altay Bayındır için Fransa'dan yeni bir iddia geldi. Fransız basınında yer alan habere göre, Monaco'nun 24 yaşındaki kaleciye ilgisinin olduğu aktarıldı.

Monaco'nun, Alexander Nübel'i Bayern Münih'ten 2 sezonluğuna kiraladığı hatırlatılırken, 26 yaşındaki kalecinin kiralık sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği vurgulandı. Monaco'nun bu nedenle, alternatif bir kaleci arayışı içerisinde olduğu ve Altay Bayındır'ı listesine eklediği ifade edildi.

F.Bahçe'de Serdar Dursun kararı

Sezon başından bu yana çok fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun için olumsuz hava pozitife dönmüş durumda… Antalya kampının ve oynanan hazırlık maçlarının en iyi isimlerinden olan tecrübeli oyuncu, son Hatayspor maçında da gol atarak moralini iyice yükseltti.

Bir dönem takımdan ayrılmayı bile düşünen Serdar, sezon sonuna kadar kesin olarak Fenerbahçe'de kalmak istiyor.

Yönetim de Joao Pedro'nun sakatlığından sonra kadroda yerli bir alternatif forvet görmek isterken elinde bulunan Serdar Dursun ile yola devam etmekte kararlı.

Sezon başında forma şansu bulamayan Serdar Dursun'un Schalke'ye transfer olacağı iddiaları gündeme gelmişti. Serdar Dursun, Hatayspor maçındaki golüyle bu sezon ilk Süper Lig golünü attı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum