'Jesus'u çok iyi tanıyorum'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Willian Arao, antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

'Jesus'u çok iyi tanıyorum'
17 Temmuz 2022 - 12:12
Fenerbahçe'nin Flamengo'dan kadrosuna kattığı 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Willian Arao, kariyeri, Jorge Jesus ve hedefleri hakkında konuştu.

İşte Willian Arao'nun sözleri;

8 ay Barcelona'da deneme antrenmanlarına çıkmıştım. Jorge Jesus, gelmeden önce bana benden beklentilerinden ve takımın hedeflerinden bahsetti

Umarım şampiyon oluruz

Hiç şüphe yok ki Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük takımı ve en çok şampiyon olan takımı. Gelmeden önce Alex ve Aurelio ile konuştum. Baskı altında oynamaya alışığım. Umarım derbileri ve bütün maçları kazanıp şampiyon oluruz.

Çok iyi tanıyorum

Jorge Jesus'u çok iyi tanıyorum ve oyunculardan ne beklediğini biliyorum. Oyunculardan hep yüksek konsantrasyon ister. En iyi seviyemizde ne zaman oluruz bilmiyorum ancak şu anda takım gayet iyi seviyede. Çok heyecanlı ve mutluyum. Çok iyi karşılandım. Önümüzdeki günlerde ailem de gelince daha da mutlu olacağım

Ön liberoda oynatır

Brezilya'da ön libero pozisyonunda oynuyordum ancak savunmada da oynayabilirim. En iyi performansımı ön liberoda gösterdim ancak hocamız beni nerede oynatırsa en iyi performansımı vermeye çalışırım. Jesus beni genelde ön libero oynatır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum