Jorge Jesus'tan 'şampiyonluk' sözleri!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fatih Karagümrük maçının ardından geleceği ve şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Jorge Jesus'tan 'şampiyonluk' sözleri!
10 Nisan 2023 - 23:37 - Güncelleme: 11 Nisan 2023 - 00:13
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus, Ali Koç ile gelecek planları üzerine yaptıkları görüşmeden de detaylar verdi.

Ali Koç'un kendisiyle yola devam etmek istediğini söyleyen Jorge Jesus, ''Başkan, devam etmemi istediğini belirtti. 'Sezon bittiğinde oturur kararını veririz' demiştim. Şubat ayında kendisiyle bu konuyu konuşmaya başlamıştık. Şu an ligin bitmesine iki ay kaldı. Bunu konuşmanın doğru bir zaman olduğunu düşünmüyorum'' ifadelerini kullandı.

Taraftara da seslenen Jesus, ''Son yıllarda Fenerbahçe'nin lig sonuna çifte kupa kazanma ihtimaliyle girmediğini biliyorum. Zaman zaman oyunculara tepkiler olabiliyor. Son 2 maçta bunlar yaşandı. Takımını çok sevmek, hem kazanırken hem kaybederken olmalı. Sadece kazanırken tutkulu ve iyi bir taraftar olmanın benim gözümde bir değeri yok'' dedi.

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Jesus, ''Hakem yönetimi de bizim için maçı karmaşıklaştırdı. Arao'nun temiz golü neden sayılmadı ve Valencia'nın penaltısı neden verilmedi anlamadım. Takımım skoru değiştirebileceğine inanmaya devam etti. Biz hala ligin ortada olduğunu düşünüyoruz ve şansımız olduğuna inanıyoruz. Rakibimiz de puan kaybedecek. Hangi takımın daha az puan kaybedeceğini göreceğiz. Kupada yarı finaldeyiz ve ligde ezeli rakibimizin 6 puan gerisindeyiz. Biz hala savaşmaya devam ediyoruz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum