Jorge Jesus'tan sürprizli kadro! Ayrılıklar netleşiyor...

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un kadrosu şekilleniyor. Deneyimli teknik adamın kamp kadrosuna almadığı isimler muhtemel ayrılıklar için ciddi bir sinyal olarak yorumlanırken yerleri garanti 7 isim de ortaya çıktı.

Jorge Jesus'tan sürprizli kadro! Ayrılıklar netleşiyor...
02 Temmuz 2022 - 11:55
Yeni sezon hazırlıklarının ilk ayağı olan İstanbul’daki çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe, 2 etap için Avusturya’ya giderken teknik direktör Jorge Jesus’un 8 oyuncuyu kamp kadrosuna dahil etmemesi dikkat çekti.

Sarı lacivertli ekipte dün başlayan kampta Marcel Tisserand, Mauricio Lemos, Nazım Sangare, Miguel Crespo, Max Meyer, Steven Caulker, Luiz Gustavo ve Serdar Aziz, Graz’a götürülmedi. Fenerbahçe bu oyuncuların tedavi amaçlı olarak İstanbul’da kaldığını duyurdu.

Yolcular netleşiyor

Steven Caulker, Max Meyer ve Mauricio Lemos’un kadroda düşünülmediği için İstanbul’da bırakıldığı öğrenilirken tedavisi süren Miguel Crespo tedbiren evde bırakıldı. Miguel Crespo gibi Avrupa’dan talipleri olan Marcel Tisserand da bu nedenle Avusturya’ya götürülmedi.

Son maçta da oynamayan Luiz Gustavo’nun sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadığı ifade edilirken yine Serdar Aziz ile Nazım Sangare'nin de aynı gerekçe ile kampta yer almadığı öğrenildi.

Samatta'ya yeni şans

Ancak kafilede yer alan en dikkat çekici isim Mbawana Samatta oldu. Geçen yılı Royal Antwerp’te kiralık geçiren Tanzanyalı golcüyü görmek isteyen Jorge Jesus’un yapılacak 2 maç sonrası karar vermesi bekleniyor.(Hürriyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum