Jose Mourinho'dan sert eleştiri

Portekizli menajer Jose Mourinho, Alex Ferguson ayrılışı ile kendisinin göreve getirildiği zaman arasındaki zamanı "Manchester United'ın boş dönemi" olarak nitelendirdi.

Jose Mourinho'dan sert eleştiri
10 Eylül 2017 - 17:36 - Güncelleme: 10 Eylül 2017 - 17:39

Premier League'e 4 maçta aldığı 10 puanla başlayan Manchester United'ın teknik patronu Jose Mourinho, birbirinden çarpıcı ve ilginç ifadeler kullandı.

Mourinho, Alex Ferguson'un ayrılışından sonra kendisinin Manchester United'ın başına geçtiği döneme kadar olan aradaki süreyi "Manchester United'ın boş dönemi" olarak nitelendirirken " Bir takımı başarılı kılabilecek ne kadar departman varsa biz bunların hiçbirinde gelişim gösteremedik. Kulübün geçirdiği bu 'boş dönem', şu anda benimle birlikte oyuncuların, yönetimin, hatta kulüp sahiplerinin omuzlarına ciddi yük bindiriyor. Zira ne kadar galibiyet alırsanız alın, en ufak bir tökezleme bile bir anda geçmiş dönemde yaşananları akıllara getirerek camiayı endişeye sürüklemeye yetiyor" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon başında Manchester United'a gelen Portekizli teknik direktör, Manchester United yönetiminde 1 Community Shield, 1 İngiltere Lig Kupası ve 1 Avrupa Ligi Kupası kazanmayı başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum