Jose Mourinho imzayı attı

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzaladı.

Jose Mourinho imzayı attı
03 Haziran 2024 - 00:00 - Güncelleme: 03 Haziran 2024 - 00:01
Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu renklerine başladı. Kadıköy'de yapılan imza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Jose Mourinho yer aldı.

Jose Mourinho, binlerce taraftar önünde kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalarken, açıklamlaarda da bulundu.

Ali Koç: ''Çok önemli bir gün''


Mourinho'dan önce Ali Koç da söz alarak''Bugün kulübümüz adına çok önemli, çok kıymetli tarihi bir güne camiamızla beraber hep birlikte adım atıyoruz. Bugün attığımız bu imza Fenerbahçe’yi taşımak istediğimiz seviyenin, yer almayı hedeflediğimiz kulvarların müjdesidir, müjdeleyicisidir'' dedi.

Mourinho: ''Sizin hayalleriniz benim hayalim''


Taraftarın yoğun ilgisine teşekkür eden Jose Mourinho ''Sizin hayalleriniz benim hayallerim. Öncelikle sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım his şu ki; adım Fenerbahçe ile geçtiğinden bugüne göstermiş olduğunuz sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra bu büyük sevgiyi görür ama bunun hemen başında, öncesinde bu sevgiyi hissedebiliyorum sizden. Bu aynı zamanda bana büyük bir sorumluluk veriyor. Sizlere söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenize aitim. Bu forma tıpkı bir derim, bir kemiğim gibi. Futbol sizler ve bizler için bir tutkudur ve öyle zannediyorum ki, bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden bir tanesindeyim'' ifadelerini kullandı.
Tecrübeli teknik direktör sözlerini ''Sayın Başkanımızı tanıdığım günden bu yana şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki burada sizler için olmayı çok istedim. Sizler çok büyük taraftar grubusunuz. Ve bunu tüm kalbimle söylüyorum ki sizin bu tutkunuz için burada olmayı çok istedim. Türkiye futbolu için, Türkiye ligini geliştirmek ve yardımcı olmak için burada çalışmak istiyorum ama en önemlisi ne Türk futbolunu geliştirmek ne de Türkiye Süper Ligi’ni geliştirmek, asıl önemli olan şey Fenerbahçe!'' şeklinde tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum