Jose Rodriguez'in yeni takımı belli oldu

Galatasaray forması da giyen 22 yaşındaki Jose Rodriguez, Alman kulübü Mainz 05 tarafından Maccabi Tel Aviv'e kiralandı.

Jose Rodriguez'in yeni takımı belli oldu
05 Eylül 2017 - 18:23

Galatasaray forması da giyen 22 yaşındaki Jose Rodriguez, Alman kulübü Mainz 05 tarafından Maccabi Tel Aviv'e kiralandı. Mainz 05'te sürdüren Galatasaray'ın eski oyuncusu Jose Rodriguez yine takım değiştirdi. İspanyol orta saha, yalnızca 1 seneliğine İsrail ekibine kiralık olarak gönderildi. Mainz 05, kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu koydurmadı.

İsrail ekibi, sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. İsrail şampiyonu, kadrosunu güçlendirmek için eski Galatasaraylı futbolcu için ısrarcı olmuştu. Mainz 05 ise herhangi bir kulübe kiralamak yerine düzenli 11 oynayabileceği ve kendisini geliştirebileceği bir takıma kiralamak istiyordu. Bu nedenle, genç yıldıza gelen birçok teklif kulüp tarafından reddedilmişti.


Maccabi Tel Aviv teknik direktörü Jordi Cruyff, "Rodriguez genç yaşına rağmen birçok ligde ve farklı takımlarda mücadele etti. Yetenekli ve birçok şeyi deneyim etmiş bir futbolcu. Sadece kendisine güveneceği bir ortama ihtiyacı var. Burada ona bunu vermeyi umuyoruz"

Eski Galatasaray futbolcusu, "Kiralık olarak ayrılmak için birçok teklif aldım ama Mainz herhangi bir kulübe gitmeme izin vermedi. Jordi ile sohbet ettikten sonra Maccabi'ye katılmaya karar verdim." dedi. İsrail'de futbol oynamasında Cruyff'un etkili olduğunu belirtti.

Galatasaray'ın 2015-16 sezonu başında Real Madrid'den transfer ettiği Jose Rodriguez, Sarı-Kırmızılı formayla 23 resmi karşılaşmaya çıkmış ve 2 asist yapmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum