Jose Sosa'dan Fenerbahçe sözleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jose Sosa, sarı-lacivertli taraftara seslenirken, Türkiye'nin en büyük takımına geldiğini söyledi.

Jose Sosa'dan Fenerbahçe sözleri
23 Ağustos 2020 - 20:17
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Jose Sosa, sosyal medya hesabından sarı-lacivertli taraftarlar için açıklamalarda bulundu. Jose Sosa, Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu dile getirirken, Trabzonspor'a da güzel bir şekilde veda ettiğini ifade etti.

Sosa Fenerbahçe taraftarına 'Türkiye'nin en büyüğü Fenerbahçe'nin bir futbolcusu olarak gururla tüm taraftarlarımızı selamlıyorum' mesajını verdi. Fenerbahçe forması için elinden geleni yapacağını belirten Sosa, 'Şimdi sarı lacivert renklerle yepyeni, heyecan dolu bir yolculuk başlıyor ve ben bu kulübün başarısı için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım' ifadelerini kullandı.

'Başarılı bir kapanış oldu'

Trabzonspor'dan da güzel bir şekilde ayrıldığını ifade eden tecrübeli oyuncu 'Büyük mücadele, emek ve sorumlulukla geçen 3 yıl sonunda, Türkiye Kupası'nı Trabzon şehrine getirmek ve taraftara hediye etmek başarılı bir kapanış oldu' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum