Josef de Souza'dan şamiyonluk sözleri

Beşiktaş'ın başarılı ismi Josef de Souza, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken şampiyonluk şanslarını da değerlendirdi.

Josef de Souza'dan şamiyonluk sözleri
23 Şubat 2021 - 11:11
Beşiktaş'ta bu sezonun başarılı isimlerinden Josef de Souza, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Josef de Souza, şampiyonluk yarışındaki şanslarını değerlendirirken, transfer sürecinde yaşananları da anlattı.

Brezilyalı orta saha oyuncusu öncelikle ligdeki yarışı değerlendirirken ''Fenerbahçe ve Galatasaray ile mücadele içindeyiz. Arkadan da büyüyerek gelen Trabzonspor var. Bence sonuna kadar onlar da yarışın içinde olacaklardır. Eğer futbol, saha çizgileri içinde kalırsa Beşiktaş bu yarışın en büyük favorisidir'' dedi.

Transfer sürecindeki teklifleri de anlatan Josef, ''Pazarlık sürecinde en dik duruşu Beşiktaş gösterdi. Hem beni hem menajerlerimi tatmin edecek duruşu Beşiktaş gösterdiği için geldim. Taraftarların sevgi ve saygısını kazanacağımı biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim'' ifadelerini kullandı.

Takımdaki jokerin Necip Uysal olduğunu da söyleyen Josef de Souza ''Taraftarların sevgi gösterileri için teşekkür ediyorum. Ama joker ben değilim, joker Necip'tir. Çünkü bütün pozisyonlarda oynayabiliyor'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum