Josef de Souza'nın transfer bedeli açıklandı

Fenerbahçe Kulübü, Josef de Souza'nın Al Ahli'ye transfer bedelini açıkladı. İşte Fenerbahçe'nin Josef de Souza açıklaması...

Josef de Souza'nın transfer bedeli açıklandı
23 Ağustos 2018 - 23:30 - Güncelleme: 23 Ağustos 2018 - 23:36

Josef de Souza'nın transfer bedeli açıklandı!

Fenerbahçe Kulübü, orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın Al Ahli SC'ye transferiyle Kamuyu Aydınlatma Platformu'na resmi rakamları bildirdi.

FENERBAHÇE SK: "12 MİLYON EURO'YA ANLAŞILDI"

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.000.000 € (Onikimilyon Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır" denildi.
Brezilyalı orta saha oyuncusu, El Ahli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'ye 2015-2016 sezonunda transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 3 sezon ile bu sezonun ilk 2 haftasında toplamda 96 Süper Lig maçına çıktı. De Souza, sarı-lacivertli formayla ligde 10 kez gol sevinci yaşadı.

FENERBAHÇE, NEDEN SATILDIĞINI AÇIKLADI

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü , Josef de Souza'nın gönderilmesinin nedenini resmi internet sitesinden yaptığı açıklamalayla duyurdu. Yapılan açıklamada, Brezilyalı oyuncunun 10 aylık bir sözleşmesinin kaldığı ve bonservissiz ayrılma ihtimali düşünülerek transferine izin verildiği açıklandı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

"Futbolcumuz Josef de Souza, Suudi Arabistan kulübü Al Ahli SC ile kulübümüzün yaptığı anlaşmanın ardından gereken görüşmeyi yapmış ve transfer için mutabakata varmıştır.

Bilindiği üzere, Al Ahli kulübünün, Josef de Souza için kulübümüze ilettiği ilk teklif, kulübümüz tarafından kabul edilmemiş ve basında çıkan teklifin kabul edildiğine yönelik haberlere istinaden gerekli bilgilendirme kamuoyuna dün yapılmıştı.

Sonrasında Al Ahli kulübünden gelen ikinci teklif üzerine transfer stratejilerimiz doğrultusunda, kulübümüzün yüksek menfaatleri düşünülerek gereken görüşmeler başlatılmıştır.

Bu bağlamda; futbolcunun sözleşmesinin 10 ay sonra sona erecek olması ve önümüzdeki 4.ay itibariyle istediği kulüple görüşme ve bonservissiz anlaşma şansının olduğu düşünülerek hareket edilmiştir.

Josef De Souza da Fenerbahçe'ye olan bağlılığını göstermiş ve tüm bu bakış açısı doğrultusunda Fenerbahçe'mizin anlaştığı kulüp ile görüşmeleri tamamlayarak imzayı atmıştır.

Josef'e Fenerbahçemize olan tüm hizmetlerinden dolayı en içten şekilde teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine sonsuz başarılar dileriz."
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum