Josue'de karar verildi

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray’dan bir çaba gelmezken, Josue’ye Porto kapısının kapandığı açıklandı. Portekizli oyuncunun adı Karabükspor'la anılıyor.

Josue'de karar verildi
05 Temmuz 2017 - 10:03

Geçen sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki Portekizli futbolcunun, önümüzdeki sezon bonservisini elinde bulan Porto tarafından istenmediği açıklandı.

SON KARAR ÇIKTI

Geçtiğimiz sezonlarda Bursaspor ve Galatasaray formasıyla ülkemizde top koşturan Portekizli futbolcu Josue, asıl kulübü Porto tarafından kadroda düşünülmüyor. Porto’da geniş kamp kadrosuna dahi alınmayacağı belirtilen Josue, ya satılık ya da kiralık olarak takımdan gönderilecek. Avrupa ve Türkiye’den talipleri olan Josue’nin, gelecek sezon yeniden kiralanması bekleniyor.

SÜRPRİZ TALİPLER

Porto’dan gönderilmesi kesinleşen Josue için geçtiğimiz sezonki Galatasaray talip durumda. Sarı-Kırmızılılar’ın yeniden kiralamak istediği Josue Galatasaray’ı redderse, ikinci opsiyonu Kardemir Karabükspor olarak gözüküyor. Portekizli futbolcuya bir diğer talip ise ülkesinin önemli takımlarından Braga.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşen Çaykur Rizespor'un da Portekizli oyuncu için nabız yokladığı belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum