Jurcic'den Türk futboluna ağır eleştiri

Geçtiğimiz sezon Adanaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Krunoslav Jurcic Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi Türk futbolu hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Jurcic'den Türk futboluna ağır eleştiri
05 Eylül 2017 - 00:11

Hırvatistan ile oynayacağımız maç öncesi, geçen sezon Adanaspor'u çalıştıran Hırvat teknik adam Krunoslav Jurcic Türk futbolu hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Jurcic Türkiye'nin bir kriz içinde olduğunu belirtirken "Türkiye'nin çok büyük problemi var. Çok tanınan ve kariyerlerinin sonlarına gelmiş oyuncuları transfer ettiler. Kendi futbolcularını çıkartamıyorlar ve bu yüzden takım kriz içinde. Tanınmış oyuncular, Türkiye'ye emekli olmadan önce daha çok para kazanmak için geliyor. Bu çok yanlış bir sistem" ifadelerini kullandı.

Jurcic ayrıca, salı günü oynanacak Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi maç hakkında konuşurken Modric'in önemine vurgu yaparak sözlerini şöyle tamamladı "Hırvatistan, Kosova maçında Türkiye'yi düşünüyordu. Vücut hareketlerinden de bu belliydi. Modric, bu maçta dinlendirildi. Eğer Modric Türkiye maçında gerçek oyununu oynarsa Türkiye maçında bir problem çıkmayacaktır"

YORUMLAR

  • 0 Yorum