Jürgen Klopp'un ara vermeye hiç ihtiyacı yok!

Premier League'in son şampiyonu Liverpool için bu sezon işler hiç iyi gitmiyor. Jürgen Klopp'un bile eleştirildiği ortamda Alman teknik direktörün bırakmaya veya ara vermeye niyeti ise hiç yok.

Jürgen Klopp'un ara vermeye hiç ihtiyacı yok!
15 Şubat 2021 - 19:45 - Güncelleme: 15 Şubat 2021 - 20:27
Premier League'de son 3 maçını kaybeden Liverpool, lider Manchester City'nin 13 puan gerisine düşmüş durumda. İşler Klopp ve öğrencileri için iyi gitmezken ''Klopp acaba bırakır mı?'' diye konuşulmaya başlandı bile...

Hatta bu konuşmaların ardından Liverpool taraftarları, Anfield'ın yanına ''Asla yalnız yürümeyeceksin Jürgen Klopp'' pankartı astı.

Klopp ise Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Leipzig maçı öncesi basın toplantısı düzenlerken ayrılık iddiaları hakkında şu sözleri kullandı;

''Söylentiler nereden çıkıyor, kendi kendimi mi kovdum?''

''O pankartı gördüm. Güzel olmuş ama gerekli değil. Özel bir desteğe ihtiyacım yok ama güzel düşünülmüş. Bu söylentiler nereden çıkıyor? Kendi kendimi mi kovdum? Ara vermeye falan ihtiyacım yok. İsteyeceğim son şey, özel meseleleri basın toplantısında konuşmaktır.
Zor bir dönemden geçiyoruz ama takım olarak, aile olarak %100 bunun da üstünden geliriz.

''Kimse benim için endişelenmesin''

Buraya geldiğimde 53 yaşındaydım. 30 yıldır futbolun içindeyim, 20 yıldır da teknik direktörlük yapıyorum. Bazı şeyleri ayırabilirim. Kendi etrafımda dönen şeylerden etkilenmiyorum. Benim hakkımda kimsenin endişelenmesine gerek yok. Böyle gözükmüyor olabilirim. Evet beyaz tenliyim ve sakallarım iyice grileşti. Evet, çok fazla uyuyamıyorum ve gözlerim morarıyor ama ben iyiyim.

''Kimse bunun için bir kitap yazmadı''

Dürüst olmak gerekirse çok enerjiğim. Durumumuz ortada. Böyle olmak istemezdik ama böyle bir meydan okuma da gerekiyormuş demek. Kimse böyle durumlardan nasıl çıkılacağı hakkında bir kitap yazmadı. Ama biz bu durumu çözeceğiz. Futbol oynayarak, takım olarak, daha çok savaşarak, hatalarımızdan ders alarak çözeceğiz. Evet, bunun için bir planımız var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum