Juventus - Atletico, M.City - Schalke karşı karşıya

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselecek iki takım daha bu gece belli oluyor. İtalya'da Juventus - Atletico Madrid ile İngiltere'de de Manchester City - Schalke ile karşılaşıyor.

Juventus - Atletico, M.City - Schalke karşı karşıya
12 Mart 2019 - 11:16 - Güncelleme: 13 Mart 2019 - 01:09

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselecek iki takım daha bu gece oynanacak iki önemli maçla belli oluyor.

İtalya'nın Juventus takımıyla İspanyol Atletico Madrid Torino'da karşı karşıya gelecekler. İlk karşılaşmayı 2-0 kazanan Atletico'nun tur için elinde önemli bir avantaj bulunuyor. Juventus ise C.Ronaldo, Dybala, Mandzukic, Douglas Costa gibi yıldızlarıyla gereken skoru yakalayıp çeyrek finale yükselmek istiyor.

Mücadele 23:00'ten itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Manchester City - Schalke

Manchester City ise ilk maçta deplasmanda 3-2 devirdiği Scalke 04 ile kendi sahasında karşılaşacak. Mücadele 23:00'ten itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Bayern Münih - Liverpool çarşambayı bekliyor

Çarşamba gecesi ise kupanın favorilerinden Bayern Münih ile Liverpool Münih'te karşılaşacak. İlk maç 0-0 bittiği için bu karşılaşmanın da son derece çekişmeli ve keyifli geçmesi bekleniyor. BeIN Sports'tan naklen yayınlanacak olan mücadelenin başlama saati 23:00.

Barcelona - O.Lyon

Çarşamba gecesinin bir başka önemli mücadelesinde Barcelona ile O.Lyon İspanya'da karşılaşacaklar. Fransa'daki ilk karşılaşma golsüz berabere sonuçlanmıştı.

Bu karşılaşma da 23:00'ten itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda geçen hafta oynanan maçlar sonucu; Manchester United, Ajax, Tottenham ve Porto tur atlamıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA ?

YORUMLAR

  • 0 Yorum