Juventus Başkanı Agnelli'ye hapis şoku

İtalya Serie A'nın son 6 sezonunun şampiyonu Juventus'un başkanı Andrea Agnelli karaborsa suçlamasından dolayı 2.5 yıl hapis cezası alma ile karşı karşıya.

Juventus Başkanı Agnelli'ye hapis şoku
16 Eylül 2017 - 14:31 - Güncelleme: 16 Eylül 2017 - 17:40

Juventus Başkanı Andrea Agnelli'yi zor günler bekliyor. ESPN'nin haberine göre, Agnelli karaborsa bilet satmak suçundan 2.5 yıl hapis cezasına çarptırılabilir. 

Agnelli'nin karaborsacılıktan 12 yıl hapis yatan Rocco Dominello ile buluşması basına yansımıştı. İtalyan başkan, bu olaylardan sonra bu buluşmanın bir taraftar aktivitesi olduğu ve kulübün asla yasadışı olaylara bulaşmadığını belirtmişti.

2010 yılından beri Juventus'un başkanlığını yürüten Agnelli'nin avukatı ise "Şu anda çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Ne olacağı hakkında bir tahmin yürütemiyoruz ama önemli olan davayı kazanmak" ifadelerini kullandı. 

Bu arada Juventus Başkanı Andrea Agnelli'nin yanı sıra Juventus bilet yöneticisi Stefano Merulla, güvenlik şefi Alessandro D'Angelo ve kulübün eski pazarlama müdürü Francesco Calvo'nun da hapsi isteniyor. Ayrıca, Agnelli'nin UEFA yönetim kurulundaki üyeliğinin düşürülmesi de gündemde.

YORUMLAR

  • 0 Yorum