Juventus'ta Bonucci'nin alternatifi Roma'dan

Leonardo Bonucci'yi Milan'a satan Juventus, İtalyan yıldızın yerini Roma'dan Kostas Manolas ile dolduracak.

Juventus'ta Bonucci'nin alternatifi Roma'dan
25 Temmuz 2017 - 18:17

İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci'nin ayrılma kararı alması sonrası tecrübeli oyuncuyu Milan'a gönderen Siyah-Beyazlılar, o boşluğu Kostas Manolas ile dolduracak. 

SportItalia'nın haberine göre adı ciddi şekilde Zenit ile anılan Yunan savunmacı, Juventus ile prensip anlaşmasına vardı. Habere göre 26 yaşındaki savunmacı için Zebralar'ın 30 milyon Euro değerinde bir teklif yapması bekleniyor. 


YERİ DOLMADI

Bonucci'nin ayrılmasının ardından savunmanın ortasında büyük eksiklik yaşayan Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mehdi Benatia'nın bonservisini alırken, Manolas'ı da alarak eksikliği kapatmak istiyor. 

45 MAÇA ÇIKTI

Roma'da son üç sezonda çok istikrarlı bir performans sergileyen ve en az 40 maça çıkan Yunan savunmacı, geçtiğimiz sezon 45 karşılaşmada yer alırken 1 gol atıp 2 de asist yaptı. 

7 OYUNCU ALINDI

Geçtiğimiz sezon Serie A'da zafere ulaşan ve Şampiyonlar Ligi'nde de final oynayan Juventus, kadrosunu bu yaz 7 oyuncuyla takviye etti. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattığı Juan Cuadrado ve Mehdi Benatia'nın bonservisini alırken, kalesini Wojciech Szczesny, savunmasını Mattia De Sciglio, orta sahasını da Douglas Costa, Rodrigo Bentancur ve Federico Bernardeschi ile güçlendirdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum