Kaan Ayhan'ı İtalyanlar transfer ediyor

Uzun süredir Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan milli oyuncu Kaan Ayhan için İtalyan temsilcisi Sassuolo'nun devreye girdiği ortaya çıktı.

Kaan Ayhan'ı İtalyanlar transfer ediyor
01 Ağustos 2020 - 03:07 - Güncelleme: 01 Ağustos 2020 - 03:32
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde yer alan savunma oyuncusu Kaan Ayhan için İtalyanların devrede olduğu ortaya çıktı. Serie A ekiplerinden Sassuolo, Kaan Ayhan transferinde önemli bir yol aldı. 

TRT Spor'un haberine göre Sassuolo, Kaan Ayhan için Fortuna Düsseldorf'a resmi teklifte bulundu. İddiaya göre Sassuolo, Kaan Ayhan'ı sözleşmesindeki 2,5 milyon euroluk çıkış maddesini karşılayarak transfer etmeye çok yaklaştı.

Konuyla ilgili Fortuna Başkanı Röttgermann, 'Kaan Ayhan için şu anda net bir anlaşma yok. Çıkış maddesinin durumu birkaç gün içinde belli olacak' ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Fenerbahçe de devrede

Kaan Ayhan için Galatasaray ve Fenerbahçe de temaslarını sürdürüyor. İki ekip de Kaan Ayhan'ı Sassuolo gibi 2,5 milyon euroluk çıkış maddesini karşılayarak kadrosuna katmak istiyor. Milli oyuncu henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, transfer durumunun birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum