Kaan Ayhan, Trabzonspor'a gelecek

Yaz transfer döneminde transferleri ile sezona güzel bir giriş yapan Trabzonspor, Ocak ayında Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Kaan Ayhan, A Milli Takım'da da forma giyiyor.

Kaan Ayhan, Trabzonspor'a gelecek
14 Eylül 2017 - 13:27 - Güncelleme: 14 Eylül 2017 - 14:24

Yaz transfer döneminde transferleri ile sezona güzel bir giriş yapan Trabzonspor, Ocak ayında Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Kaan Ayhan, A Milli Takım'da da forma giyiyor. Savunma hattını da güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Ersun Yanal'ın isteği üzerine Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan'a yöneldi.

A Milli forma ile başarılı bir form grafiği sergileyen Kaan Ayhan, birçok mevkide başarılı bir performans ortaya koyabiliyor. Yetenekli genç savunmacı, sağ bek, sağ stoper ve defansif oyun kurucu olarak forma giyebiliyor. Ersun Yanal'ın oyun içinde müdahalelerde başarılı olabilmek için birçok mevkide oynayabilen ve değişikliklere uyum sağlayan oyunculara ihtiyaç duyuyor.

Kaan Ayhan'ın 3 mevkide de başarılı bir form sergilediği öğrenildi. Bu nedenle, Ersun Yanal oyuncuyu kadrosunda istiyor. Karadeniz ekibi, Ocak ayında transferi bitirme konusunda kararlılık gösteriyor.

Kaan Ayhan, 22 yaşında olmasına rağmen A Milli takım ve Düsseldorf'ta ilk 11 oynuyor. Schalke 04 altyapısında yetişen futbolcu, Düsseldorf'ta futbola devam etmek istemiyor. 2018'de sözleşmesi bitecek olan futbolcu, yeni sözleşme imzalamayacağı için Alman ekibinin oyuncuyu satma konusuna sıcak bakacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum