Kadıköy'de Güneş açmıyor

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ülker Stadı'nda oynanacak maç öncesi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in ilginç bir istatistiği dikkat çekiyor.

Kadıköy'de Güneş açmıyor
19 Eylül 2017 - 19:05 - Güncelleme: 19 Eylül 2017 - 19:09

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş cumartesi akşamı Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Bu maç öncesinde siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş hakkında da ilginç bir istatistik dikkat çekiyor.


Tecrübeli teknik adam, 32 yıllık hocalık kariyerinde 6 farklı takımla Fenerbahçe'ye karşı mücadele etti. Güneş; Trabzonspor, Bursaspor, Beşiktaş, Sakaryaspor, Boluspor ve Antalyaspor ile Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 42 maçta sadece 8 galibiyet görebildi. Bu maçlarda Fenerbahçe, Şenol Güneş'in takımlarını 24 kez mağlup ederken 10 maç da berabere sona erdi. 


Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak olan Şenol Güneş, Kadıköy'de oynadığı maçlarda ise hiçbir takımla galibiyet yüzü göremedi. Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı 6 takımla Kadıköy deplasmanında 14 mağlubiyet, 5 beraberlik aldı. Aynı zamanda Şenol Güneş'in çalıştırdığı takımlar Kadıköy'de son 7 yıldır gol dahi atamıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum