Kadıköy'de onbirler belli oldu

19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak dev derbi ayrıca TRT Radyo 1'den de dinleyicileriyle buluşacak.

Kadıköy'de onbirler belli oldu
14 Nisan 2019 - 18:04 - Güncelleme: 14 Nisan 2019 - 18:12

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli derbilerinden biri olarak kabul edilen ve çok sayıda yerli-yabancı medya mensubunun izlediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Beşiktaş'ın lider Medipol Başakşehir'i yenmesiyle bu karşılaşma Galatasaray adına daha da kritik hale gelmiş durumda.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?

19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak dev derbi ayrıca TRT Radyo 1'den de dinleyicileriyle buluşacak. 

Hakem Ali Palabıyık

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık. Yardımcıları ise Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan. Mücadelenin dördüncü hakemi Koray Gençerler. Mücadelenin VAR hakemi ise Bülent Yıldırım.

Mehmet Ekici, Luyindama ve Marcao cezalı

Bu önemli derbide Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Galatasaray'da ise Luyindama kırmızı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler. Sarı-kırmızılı takımın bir başka stoperi Marcao da sarı kart cezalısı olduğu için derbide yer alamayacak.

Onbirler belli oldu

Fenerbahçe: Harun - Dirar, Skrtel, Serdar Aziz, Hasan Ali - Mehmet Topal, Tolgay Arslan - Victor Moses, Eljif Elmas, Valbuena - Soldado

Yedekler: Volkan Demirel, Sadık Çiftpınar, İsmail Köybaşı, Jailson, Miha Zajc, Şener Özbayraklı, Andre Ayew, Alper Potuk, Isla, Roman Neustadter

Galatasaray: Muslera - Mariano, Donk, Semih Kaya, Linnes - Ndiaye, Fernando - Feghouli, Belhanda, Onyekuru - Diagne

Yedekler: İsmail Çipe, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Emre Akbaba, Mitroglou, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Nagatomo, Muğdat Çelik

YORUMLAR

  • 0 Yorum