''Kafamıza yazdık, daha iyi olacak''

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers'ı 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldıkları maçın ardından konuştu.

''Kafamıza yazdık, daha iyi olacak''
26 Ağustos 2021 - 23:21 - Güncelleme: 27 Ağustos 2021 - 00:07
UEFA Avrupa Ligi'nde Randers'ı 2-1 mağlup ederek gruplara kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in sözleri;

Taraftar bizim en önemli unsurumuz, olmazsa olmazlarımızdan. Onlarla çok daha önemli işler yapıyoruz. Tadı onlarla çıkıyor açıkçası. Daha birazının buraya gelmesine rağmen oyuncularımızdaki etkisi çok açık.

Avrupa'da her şey açık

2-1'den sonra daha fazla gol pozisyonuna girdik, bu sevindirici. Oyun, sevindirici. Girilen gol pozisyonu sayısı, Avrupa maçı için sevindirici. Muhakkak ki biz rakipten daha iyi bir takımız ama Avrupa'da her şey açık.

Barış Alper'i kafamıza yazdık

Az gol yiyoruz ama daha da az gol yemeliyiz. Taraftarlarımız bazen bazı oyuncularımızın bir an evvel oynamasını istiyor ama genç oyuncular için zamanlama çok önemlidir. Barış Alper'in 1-2 güzel hareketini kafamıza yazdık. Her geçen gün ısındıkça daha iyi olacak.

Kerem yoruldu, Barış'ı seçtim

Kerem bayağı yoruldu, o yüzden ikinci yarıda Barış'ı seçtim. Onlar bizim kıymetlilerimiz, onların sayısını çoğaltacağız. Yaş alan gençler de vardır, sadece gençlerdir. Onları da unutmamak lazım. Barış ve Barış gibileri inşallah kazandırmaya devam ederiz.

Bütün olarak iyi oynadık

"Buradan kazancımız oynadığımız futbol oldu. Seyredene zevk veren bir futbol vardı. İkinci yarı yaptığımız 20-25 dakikalık tempo, 8-10 gol pozisyonunu getirdi. İlk yarı rakip kalemize gelmeden gol yedik. İlk yarıyı da önde bitirebilirdik. Bütün olarak iyi oynadık.

Halil ve Gedson açıklaması

Halil Dervişoğlu'nu istiyoruz. Gedson Fernandes'i vermeyeceklerini söylediler ama son güne kadar bekleyeceğiz. 10 numara alacağız demedim. Olay Rangers'lara gitmiş. Kaçıncı 10 numarayı alacağız? İçimizden birine 10 numarayı verebiliriz dedim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum