Kale için geleceğe yatırım Berke Özer

Fenerbahçe'de gelecek yıllar için kaleye genç bir isim alınıyor... Sarı-lacivertli takımın Altınordu'nun genç file bekçisi Berke'nin peşinde olduğu belirtiliyor.

Kale için geleceğe yatırım Berke Özer
28 Ağustos 2017 - 14:42 - Güncelleme: 28 Ağustos 2017 - 16:49

TFF 1'nci Lig'in alt yapıya önem veren ekiplerinden Altınordu'da yönetim, son günlerde ismi Fenerbahçe ile anılan genç kaleci Berke Özer'in bonservis ücretini 3 milyon Euro olarak belirlemiş durumda. Kırmızı lacivertliler, genç 17 yaşındaki milli kalecinin ikinci bir kulübe transferinden yüzde 30 pay almak istiyor.

Daha önce Salyih Uçan'ın transferinde Fenerbahçe'yle aynı şekilde bir sözleşme imzalayan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan geçen sezon başında da Cengiz Ünder'i Başakşehir'e satmış, genç yıldızın bu sezon Roma'ya transferinden de yetiştirme payı almıştı.

Fenerbahçe kalecileri Volkan ve Kameni'nin yedikleri hatalı goller nedeniyle hayal kırıklığı yarattığını ve sarı lacivertli yönetimin Berke'nin transferi için harekete geçmeye hazırlandığını biliniyordu. Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada Berke'nin, Sarı-lacivertli formalı fotoğrafını paylaştı.

Berke Özer kimdir?

25 Mayıs 2000'de İzmir'de doğan Berke Özer Bucaspor Alyapısı'nda futbola başladıktan sonra Altınordu'ya transfer oldu.

Ay-yıldızlı ekibimizin 5 Haziran'da Makedonya ile oynadığı özel karşılaşmada ilk kez kadroya çağrılan genç eldiven, Milli Takım'ın Kosova'yı 4-1 yendiği 2018 Dünya Kupası eleme müsabakasında kulübede yer almıştı.

Altınordu'da profesyonel olan Berke Özer, geride kalan sezonda ilk kez A takımda forma şansı bulurken bu sezon ilk haftada Elazığspor deplasmanında kaleyi korudu. Genç file bekçi el bileğindeki ağrılar sebebiyle Ankaragücü karşılaşmasında kadroda yer almazken, Balıkesirspor deplasmanında yedek başladı. Alt yaş gruplarında 22 kez milli formayı terleten Berke'yi yurt dışından İtalya, İspanya, Almanya, İngiltere ve Hollanda liglerinden kulüplerin takip ettiği biliniyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum