Kalinic ile 3 yıl daha

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren son EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş’da Nikola Kalanic ile anlaşma sağlandı. Sırp oyuncunun 3 yıl daha sarı-lacivertli formayı giyeceği öğrenilirken, Udoh’a ise resmi teklif gelmediği bildirildi.

Kalinic ile 3 yıl daha
06 Temmuz 2017 - 19:14

Fenerbahçe Doğuş’ta Kalinic takımda kaldı. Sarı-lacivertlilerin basketbol şubesi sorumlusu Ozan Balaban, transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaştı.

Başantrenör Obradovic ile birlikte genel müdür Gherardini’nin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Ozan Balaban, takımın geçen sezon kazandığı EuroLeague şampiyonluğunun yanı sıra ligde de büyük katkı sağlayan Nikola Kalinic ile anlaşma sağlandığını söyledi. 

SIRA DIŞ TRANSFERDE

Sarı-lacivertli kulübe 2015 yılında 2+1 yıllık imza atan ve yeni sezonda kalıp kalmayacağı merakla beklenen Kalinic’in 3 yıllık sözleşmeye imza attığını ifade eden Fenerbahçe sorumlusu Balaban, sporx’in haberine göre, ilk olarak iç transferi bitirdiklerini, sonrasında dış transfere yöneldiklerini açıkladı. 

BOGDANOVİC GİDİYOR

Bogdanovic’in büyük ihtimalle takımdan ayrılacağını belirten Ozan Balaban, NBA’den henüz bir takıma imza atmadığını fakat Sırp yıldızın büyük ihtimalle takımdan ayrılacağını sözlerine ekledi. 

KRİTİK TARİH 15 TEMMUZ

Son günlerde ismi sıkça telaffuz edilen Nicola Melli ve Brad Wanamaker için girişimlerinin sürdüğünü, henüz resmi imzaların atılmadığını ve özellikle de Wanamaker için NBA opsiyonunu da göz önüne alarak 15 Temmuz’dan önce bir resmiyet kazanamayacağını ifade etti. 

UDOH’A TEKLİF YOK AMA 

Vesely’in sözleşmesinin devam ettiğinin altını çizen Balaban, takımda tutmak istedikleri Udoh’a NBA’den herhangi bir teklifin olmadığını da söyleyip, 15 Temmuz’un bu oyuncu için de kritik tarih olduğunu belirtti. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum