Karavayev: "Fiyatımı çok buldular"

Geçen sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Oleksandr Karavayev Fenerbahçe günleri ve transferi hakkında konuştu.

Karavayev: "Fiyatımı çok buldular"
29 Ağustos 2017 - 21:41

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon devre arasında kiraladığı ve tekrar Shakhtar Donetsk'e dönüp, bir daha Zorya Luhansk'a kiralanan Oleksandr Karavayev Fenerbahçe günleri ve transferi hakkında konuştu.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra menajerinin Türkiye'de çalışmalar yaptığını ifade eden Karavayev "Türkiye'den ayrılmadan önce menajerim Türkiye'de çok iyi çalıştı. Ama bir sonuca varamadık. Belki de fiyatı çok buldular. Detayları bilmiyorum" dedi.

Fenerbahçe günlerini de anlatan 25 yaşındaki oyuncu "Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra depresyona girmedim. Bir süre dinlendim ve ailemle vakit geçirdim. Fenerbahçe'ye geldiğimde ilk ayım çok duygusal geçmişti. Açıkçası şubat ayında düştüm. Tam olarak hazır değildim. Bunu Dick Advocaat da görmüştü. Bana bir futbolcunun sahada olup olmayacağına futbolcunun kendisinin karar vereceğini söyledi. Bir sorun olmadığını söyledim ama oynayamadım" ifadelerini kullandı.

2016-17 sezonunun devre arasında Zorya'dan Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Ukraynalı yıldız 6 resmi maçta 1 gol kaydetmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum