''Kariyerim açısından çok değerli...''

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Attila Szalai, ülkesinde verdiği röportajda transfer durumu ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

''Kariyerim açısından çok değerli...''
16 Ekim 2021 - 12:35
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa takımlarının radarına giren Attila Szalai, kendisine olan transfer ilgisi hakkında konuştu.

Kendisiyle ilgilenilmesinin güzel bir şey olduğunu belirten Szalai, ''Avrupa'nın büyük kulüplerinin transfer ilgisi olması güzel bir şey. Bu beni çok mutlu ediyor ancak buna takılmıyorum. Şu anda önümdeki hedefe odaklanıyorum, bir sonraki idmana, bir sonraki maça bakıyorum. Fenerbahçe'de çok çok mutluyum. Kariyerim açısından çok değerli bir noktaya geldim, burada gelişme şansı elde ettim ve çalışmaya devam ediyorum.'' sözlerini kullandı.

''Fenerbahçe tesisleri inanılmaz''

Macar futbolcu, Fenerbahçe'deki durum hakkında ise ''Fenerbahçe'nin tesisleri gerçekten inanılmaz, Avrupa'nın elit kategorisinde. 24 saat çalışan bir mutfak var, idman saatleri dışında da plan dahilinde yemek yiyebiliyorsun. Menü bir diyetisyen tarafından hazırlanıyor ve her oyuncunun protein, karbonitrat dengesini sağlaması hedefleniyor.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum